Home

Welkom bij het medewerkersportaal van Dranoeter vzw.
Jaarlijks organiseren wij twee toffe evenementen waarbij wij jouw hulp zeker kunnen gebruiken!

Allemaal anders, Allemaal welkom, Allemaal Dranouter. Dat is ons motto.
Als vrijwilliger ben jij een ambassadeur van ons project, samen streven we de kernwaarden van festival Dranouter na:

  • Beleving – Naast de concerten vinden we ook animatie, straattheater, kidsactiviteiten en de foodbeleving … van zeer groot belang.
  • Gemoedelijk gezinsfestival – Dranouter staat voor gemoedelijkheid met een sterke focus op gezinnen en families.
  • Toegankelijkheid – we vinden het van groot belang dat Festival Dranouter zowel fysiek als sociaal toegankelijk is.
  • Duurzaamheid zit in het DNA van Festival Dranouter. We maken een mix van jarenlijke inspanningen met nieuwe initiatieven en proefprojecten. Zo wonnen we in 2017 voor de 2e maal de Ovam Groeneventaward. In 2019 belonen we voor de tweede maal de meest ecologische vrijwilligersploeg.

Kan jij jezelf vinden in deze kernwaarden en sta jij te popelen om ons team te vervoegen?
Dan maken wij jou even wegwijs op ons platform:

  • In het tabblad ‘Mijn festivals’ kan je kiezen op welk evenement jij wil meewerken. Kies een evenement uit en klik op de knop onder de foto om jou in te schrijven. Maak jouw keuze, bij welk team zou jij het liefst willen werken? Vergeet zeker niet jouw alternatieve keuze aan te duiden indien jouw voorkeur niet meer mogelijk is. Als je goedgekeurd bent als medewerker ontvang je een mail met je definitieve inschrijving.
  • In het tabblad ‘Credits’ kan jij de score bijhouden van hoeveel credits jij al hebt verzameld door bij ons te werken. Meer uitleg over het vergoedingssysteem kan je daar ook terugvinden.
  • In het tabblad ‘Documenten’ kan je alle belangrijke documenten terugvinden. Dit kan gaan van de functieomschrijving van een job waarin je geïnteresseerd bent naar handleidingen en preventietips. Bekijk dit zeker eens voor je van start gaat. Opgelet: meerdere pagina’s!
  • In het tabblad ‘Mijn profiel’ vind je jouw gegevens terug. Dit kan je ook heel makkelijk aanpassen indien iets niet zou kloppen.

Indien er nog vragen zouden zijn, bekijk dan zeker eens onze FAQ’s.
Je kan ons ook contacteren op het mailadres medewerkers@festivaldranouter.be.